Dżem morelowy produkowany na Morawach Południowych.
Domowy dżem, który powstaje bezpośrednio w sadzie.
Na 100g dżemu użyto 85g owoców.
Powidła jabłkowe wyprodukowane w sadzie w Czechach
Na 100 g powideł zużyto 330 g jabłek.
Przetwarzane bezpośrednio w sadzie zaraz po zbiorach.
100% sok z rokitnika uprawiany na Morawach Południowych.
Wytwarzane bezpośrednio w sadzie przez tłoczenie rokitnika od razu po zbiorze - na zimno i bez dalszej obróbki, co nadaje sokowi niepowtarzalny smak.
Zajął trzecie miejsce na FLORA Olomouc w 2021 roku.
Dżem z głogu chińskiego wyprodukowany w Nowym Sadzie.
Na 100g produktu użyto 85g owoców.
Jakość gwarantowana przez produkcję dżemu bezpośrednio w sadzie.
Dżem ze śliwek wyhodowanych w Nowym Sadzie w Troskotowicach.
Na 100g produktu użyto 80g owoców.
Jakość gwarantowana przez produkcję dżemu bezpośrednio na sadzie.
100% sok z rokitnika uprawiany na Morawach Południowych.
Wytwarzane bezpośrednio w sadzie przez tłoczenie rokitnika od razu po zbiorze - na zimno i bez dalszej obróbki, co nadaje sokowi niepowtarzalny smak.
Zajął trzecie miejsce na FLORA Olomouc w 2021 roku.
Powidła śliwkowe wykonane metodą wolnego gotowania przez 24 - 28 godzin.
Na 100 g powideł śliwkowych zużyto 320 g świeżych śliwek.
Bez dodatku cukru i innych dodatków.
Wyjątkowy ocet jabłkowy z fermentowanych owoców.
Ocet jabłkowy - niefiltrowany, niepasteryzowany.
Produkcja octu odbywa się zgodnie z tradycyjnymi metodami, wyłącznie poprzez fermentację jabłek z “Nowego Sadu Wiśniowego” przez kilka miesięcy. Gwarantuje to najwyższą jakość produktu!
Dżem zrobiony z soku z rokitnika z Podpálaví.
Bomba witaminowa w szklance.
Na 100g produktu zużyto łącznie 66g owoców.
Jakość naszego rokitnika została doceniona na targach FLORA Olomouc w 2021 roku.